Post by ittethligafor on Feb 16, 2022 22:27:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
мех... човек се движи бавно, което затруднява получаването на 3 звезди. не можете да надстроите без скъпоценни камъни, които получавате, когато получите 3 звезди или гледате реклами. надстройките отнемат вечно, защото трябва да направите достатъчно монети и скъпоценни камъни. Харесвам трудни игри, но мразя да се налага да играя едни и същи нива отново и отново и след това да преминавам на следващото ниво с разочарование, защото няма начин да направиш 3 звезди без надстройките.
Това е толкова забавно, че е една от любимите ми игри, но скъпоценните камъни са твърде трудни за получаване.
Добър в началото, но трудно за 3 звезди към края, освен ако всичко не е изчерпано
Cafe Panic: Cooking game Simulatie wsz
Той е лесен за използване и е забавно да се играе с него. Много съм благодарен, че изтеглям тази игра
Просто обичам тази игра. Лесно да печелите златни монети и да надграждате оборудването си за по-бързо обслужване.
Нещата за надграждане струват твърде много. Всичко струва твърде много с малко пари след играта
Обичам тази игра, но е толкова трудна
е добра игра, но нещата в кафенето са малко неотзивчиви
въпреки че харесвам играта, има твърде много реклами. Освен това трябва постоянно да гледате реклами, за да получите необходимите хранителни стоки, за да продължите да играете. Твърде много прекъсвания, за да направи тази игра забавна.
Първоначално вече бях оценил тази игра с 5 звезди, но бих искал да добавя сега, че ми хареса играта, докато не разбрах, че трябва да платите, ако искате да продължите да играете, защото отнема цяла вечност, за да спечелите достатъчно тук, само за да играя ниво 😑 ме натъжава, защото вървеше страхотно, докато не свърших хляба или каквото и да е, хаха
Супер е.
Cafe Panic: Cooking game Simulatsioonmängud mei
Тази игра е невероятно по-интересни надстройки. толкова много нива, няма нужда да купувате цели нива. Не е скучно.
Това е толкова добре😌тази игра не е скучна за хората, нещата, от които имате нужда в кухнята, са по-бързи за надграждане, харесва ми това..
Толкова скучно и бавно,,много не е приятно,,съжалявам
Тази ИГРА е толкова готина, не само готина, но и фантастична, толкова съм пристрастен към тази игра, но се надявам, че могат да добавят и нова държава, като Филипините (моята страна), Индия и др. Но ще продължа да играя тази игра и аз наистина ми харесва, ще изчакам предстоящите събития и актуализации
Добра игра.. Но отнема много време, за да ни даде нови ресторанти.
Много добра игра без време. Можете да завършите всяко ниво с 1-2 минути и след това да се върнете на работа. Не е игра за смучене на пари. Обичам го. Благодарим ви, че създадохте тази игра. Продължете с добрата си концепция.
Твърде много реклами 🥺
Не можете да го играете цял ден и те искат да платите за повече време
Recharge Please! Réflexion tdr
отнема твърде много време за нови ресторанти, но е страхотна игра
Беше толкова боже, че го играя от 2018 г. Но мисля, че има някаква грешка относно резултата, който се изисква в 29-ия ден на кафенета на Хелоуин. Заложено е твърде високо, за да получи 3 звезди. Но на 31-вия ден беше намален. Надявам се, че можете да подобрите това.
Това е наистина страхотна игра, но наистина е трудно да спечелиш диамант. Така че, ако добавите секцията за ежедневни награди, тя ще бъде по-голяма.
тази игра е забавна и след като започнете, не искате да спирате.
Забавна малка игра, която обичам да играя. Определено харесвам, че трябва само да гледам реклами, за да получа допълнителни скъпоценни камъни и това е по избор. Благодарим ви, че не изпращате спам на играта с тонове ненужни реклами.
Платете, за да спечелите. Започва добре, но за да напредвате, имате нужда от повече оборудване. Оборудването струва диаманти и игрални монети. Игровите монети са достатъчно лесни, диаманти трябва да купувате с истински пари. Такъв срам, както иначе би било 5 звезди
Наистина се възхищавам на тази игра, от нейната графика, контроли, геймплей и т.н. Темата също е изключителна, тъй като представя различни местни храни от различни страни по света.
Тази игра ме накара да се пристрастя по различен начин, но предлагам да направите времето за изчакване по-бързо, за да спечелите зърна, моля и да направите времето за изчакване на клиента по-дълго, така че играчът да не се паникьосва от това какво ще направи първо. Но аз наистина обичам тази игра, надявам се, че този коментар може да ви помогне да подобрите играта и да накара други да играят вашата игра, благодаря.
Защо трябва да надграждам всеки артикул с диамант, който се оказва толкова труден за архивиране? Играта е прекрасна, но стресираща. Моля, справете се с това.
Определено не е добър. И вие не сте същият целевият получател или целевият получател или имате някакви въпроси, моля свържете се с нас за интервю на много приятно и вижте какъв съм целевият получател или един час или имате ли интерес, моля, уведомете до мен до живота ми и вижте, ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да прекарате време за целевия получател или,😍😎😍😍😍😍😍😄😄😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Това е любимата ми игра за готвене!!!! Толкова е забавно. Просто се надявам да има повече от 9 ресторанта, чакам 3 нови.
добре е, но става много бавно
Обичам играта, но след няколко дни вече не мога да отворя играта. Деинсталирах го и го инсталирах отново, но проблемът все още е там. Няма да играе.
Забавно, но почти всяко надграждане, аватар и други струва скъпоценни камъни
Играта е добра, но не мога да получа постиженията от google play, въпреки че съм ги завършил. Получих само 50 от 59 постижения, въпреки че съм ги завършил всички.
Тази игра не иска да се изтегля, въпреки че имам достатъчно място за съхранение на телефона си
Имам нужда от допълнителна нова версия. Завърших всички нива, но какво да играя още няколко нива. моля, поправете го възможно най-скоро! благодарение на boom ware.
Честно казано е невероятна игра. Много забавно и забавно. Наградата за монети е добра, скъпоценните камъни може да са малко, но се справям. Има обаче голям проблем с комбинациите. Много пъти раздавам ястия бързо и комбинациите не се регистрират или не се увеличават в броя и в крайна сметка губя по-високи комбо цели и понякога не получавам 3 звезди cz от това. Така че е доста досадно, защото знам, че правя комбинации, но не се проверява. Освен това всичко е страхотно. Благодаря ти!
Cafe Panic: Gioca e cucina Simulazione mnnm
Без съмнение най-добрата игра за офлайн стратегия/управление на времето, която съм играл някога! Има система за игра, всъщност съм спечелил 3 звезди на всяко ниво за почти всички ресторанти, няма нужда да надграждам максимално оборудването. Да, може да е скромно, но просто казвам, че е възможно да спечелите диаманти, без да плащате истински пари. Продължавам да проверявам за актуализации с надеждата, че ще отворим нов ресторант. Обичам всички различни менюта, графиките са наистина добри и толкова много цветове! Чудесна работа.
Тази игра е наистина добра за мен, но има някакъв проблем, когато изтеглям ново ниво с диаманти, не работи, моля, оправете го скоро
Обичайте тази игра, лесна за получаване на диаманти и много пари и избор на места, но моля, можем ли да имаме някои нови места. Благодаря за брилянтната игра. 25/4/21 кога ще получим нови кафенета, тъй като ми свършиха кафенетата за игра. Благодаря ти .
Обичам играта, но няма опция за свързване с Facebook... Как да запазя напредъка си, ако я деинсталирам за известно време? Моля те кажи ми..
Ужасни реклами са много перверзни n не е нещо, което дете или тийнейджър трябва да види, моля, премахнете ги изключително унизителни за жените, както и наистина патетична Самата игра е gr8, но трябва да гледате унизителни сексуални реклами за диаманти n ъпгрейди трябва да се промени
Cafe Panic: Cooking game ব্যাজ tdn
Cafe paniC: Cooking Restauiaba... Restbampa...🥪🍟🍗🥦1:07
сладка игра.. хубава графика..не ми харесва, че няма начин да получа повече зеленчуци за енергия.. Бих искал да играя по-дълго, но нямам енергия..Свързах се чрез fb, мислейки, че можете да питате и изпращате неща на приятелите си, но това не е така.. разочароващо.. ще продължа да играя.. дано да променят някои неща
Първоначално всичко беше наред, но изведнъж не се отваря. Само зареждане. Деинсталирано приложение.
Не може да се инсталира на моя android
Страхотна игра!! Всяко ниво има предизвикателство.
Много пристрастени игри, чакащи да отвори друго кафене. Играх всички нива с пълно 🌟..сега не мога да играя тази игра, тъй като завърших цялото ниво. Моля, пуснете ново ниво........
Насладете се на играта. Купих розова коса за героя на момичето и това ми взе парите, но никога не ми даде косата й. Много разстроен. Искам възстановяване на парите или розовата коса.
Наистина ми харесва тази игра в началото, тя казва всичко и е доста проста и става по-трудна от ден на ден, но това не е причината да й дам три, искам да отнеме по-малко мазоли, за да можем да играем по-дълго, ако това не беше проблем щях да му дам пет звезди, ако можете да го промените, моля, направете го, но бих искал много по-добре, когато го промените, за да приемате по-малко царевица, за да можем да играем по-дълго, ще бъде много забавно, но все пак ще препоръчам изтеглянето на тази игра, защото е забавно