Post by ittethligafor on Feb 16, 2022 22:18:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Καλή εφαρμογή αλλά.. Δεν υπάρχει υποστήριξη για Alex 3pixel arm, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας για τα μπράτσα
Ωραία εφαρμογή, αλλά έχω ένα πρόβλημα κάθε φορά που αποθηκεύω το δέρμα στη συλλογή, το αριστερό πόδι αντικαθίσταται από το πόδι του Steve.
Αρκετά καλό, αλλά η γόμα πρέπει να κάνει διάφανα pixel αντί για λευκά
Δούλεψα 2 ώρες μόνο για να δουλέψω για ένα δέρμα και η εφαρμογή απλώς έβαλε με μαγικό τρόπο πράγματα στον χαρακτήρα μου και ο χαρακτήρας που δούλεψα 2 ώρες μοιάζει με σκουπίδια επιδιόρθωση της εφαρμογής σας
Αυτή η εφαρμογή είναι αρκετά καλή, αλλά το μειονέκτημα που την μειώνει κατά έναν τόνο είναι ότι κάνει το δέρμα σας ελαφρώς πιο σκούρο κάθε φορά που την αποθηκεύετε, κάτι που γίνεται αντιληπτό αν συνεχίσετε να την επεξεργάζεστε.
είναι καλό, αλλά συνεχίστε να εμφανίζεται η διαφήμιση χωρίς να το γνωρίζω και δεν μπορώ να το αποθηκεύσω για να χρησιμοποιήσω το skin στο minecraft
Εάν είστε νέοι σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε δέρμα που μπορείτε να σχεδιάσετε δέρμα, είναι πολύ διασκεδαστικό
φοβερή εφαρμογή. το λατρεύω. αν και νομίζω ότι προτιμώ το πρόγραμμα επεξεργασίας δέρματος που δεν είναι 3d. εν μέρει επειδή αυτό έχω συνηθίσει και εν μέρει επειδή θα ήθελα να μπορούσα να κάνω μεγέθυνση σε αυτήν την εφαρμογή.
Λοιπόν, δίνω μόνο 3 αστέρια επειδή δεν μπορώ να φτιάξω καπέλο ή κάτι τέτοιο. Και όταν εισάγω ένα δέρμα Τα καπέλα και οι κάπες μου δεν εμφανίζονται. Παρακαλώ, διορθώστε το
Μου αρέσει γιατί αν δεν ξέρετε τι συνηθίζετε να δημιουργήσετε, απλώς πηγαίνετε στο κατάστημα skin όπως μπορείτε να το ονομάσετε. Ο λόγος που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι επειδή μπορείτε να βάλετε τον υπολογιστή σας που φτιάξατε στον διακομιστή σας στο Minecraft. Θέλω εννοώ ότι είσαι ένα σχέδιο Steve στο Minecraft. το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας να παίξεις το skin editor 3d πήγαινε να το πάρεις να το πάρεις κάνε το
Skin Editor 3D for Minecraft Tools gdq
Λειτουργεί αρκετά καλά! Έχω μερικά προβλήματα όμως. Μακάρι να μπορούσατε να ελέγξετε τη μεγέθυνσή σας, ώστε να είναι πιο εύκολο να σχεδιάσετε το δέρμα σας. Εκτός από αυτό το συνιστώ
Skin Editor 3D for Minecraft Įrankiai ljkv
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή, θα είναι υπέροχο αν είναι και για MCPE :-)
Η τέλεια εφαρμογή για να φτιάξετε ό,τι δέρμα Minecraft θέλετε. Παρακαλώ απλώς διορθώστε το πράγμα που προσθέτει. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΦΗΣΕΤΕ «SPRINGBONIE» ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ «STEAL MinECRAFT SKIN»! Θα σας δώσει πραγματικά μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βάση δέρματος fnaf! ♡♥♡♥ Lol, (Ναι, δουλεύω πάνω στο springtrap και στο δέρμα deliah btw llamo). Τέλος πάντων, 5 αστέρια από εμένα. <3 (Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει πλήρη animatronic sim στο google app store ή στο fnaf 3. Υπάρχουν μερικά καλά αποτελέσματα!) ★★★★★
Αναδυόμενες διαφημίσεις κάθε 10 δευτερόλεπτα κατά τη δημιουργία δερμάτων. Πολλές άλλες εφαρμογές δημιουργίας δέρματος αντίο
δεν ήταν τόσο εύκολο στη χρήση, ήταν κάπως περίπλοκο. Δεν βλέπω την επικάλυψη και όταν προσάρμοζα τα μπράτσα τα μπράτσα όπου στο ίδιο σημείο όπως το ολόσωμο δεν φαίνεται στη μέση ήταν στα πλαϊνά... 😑😔😒😲
Αντιμετώπισα πρόβλημα κατά τη σχεδίαση του δέρματος, δεν υπάρχει εφέ σκίασης, επομένως είναι πολύ δύσκολο να σχεδιάσω την περιοχή που θέλω
πολύ καλό αλλά θα μπορούσες να το κάνεις σαν το αρπακτικό όταν μπορείς να του βάλεις το πλάσμα κάστερ στον ώμο σε ενημερώσεις τότε θα δώσω 5/5
Εντάξει. Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Ωστόσο. Όταν το είχα για τελευταία φορά (πέρυσι), μπορούσα να το ανεβάσω στο Minecraft και τα πήγα υπέροχα, ήταν πραγματικά υπέροχο. Τώρα, ωστόσο, η εφαρμογή Minecraft είναι διαφορετική, επομένως πρέπει να υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μετακινήσετε το δέρμα σας στην εφαρμογή. Είναι πολύ απογοητευτικό όταν έχετε ξοδέψει όλη σας τη σκληρή δουλειά δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο δέρμα μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Οι διαφημίσεις είναι επίσης λίγο υπερβολικές, αλλά δεν πειράζει. Διορθώστε το πρώτο πρόβλημα και λαμβάνετε πέντε αστέρια.
Γεια σας παιδιά, μπορείτε απλώς να το βάλετε στη γκαλερί και να το κατεβάσετε σε οποιοδήποτε άλλο rippoff του minecraft
Παρακαλώ διορθώστε αυτό, εξάγω το δέρμα στο minecraft, αλλά όποτε πηγαίνω στο minecraft δεν λειτουργεί, plzzz διορθώστε 😭😭😭😭
Δεν τρελαθηκα αλλα πρεπει να εισαι προ γοα να κανεις τοσο τελεια σκιν πσο και στη φωτογραφια!!!!!😜😜😜😜😜😜
Αυτός ο συντάκτης ήταν τρομερός. Παρ' όλες τις καλές βαθμολογίες μην το κατεβάσετε. Δύσκολο στη χρήση και απίστευτα γυαλιστερό μερικές φορές. Δεν είναι καθόλου καλός συντάκτης.
Δεν λειτουργεί αν το επεξεργαστώ το δέρμα απλώς κωπηλατεί
Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή. Ο αδερφός μου και εγώ μας αρέσει να μπλέκουμε με αυτήν την εφαρμογή και προσπαθούμε να κάνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ διασκεδαστική και χρήσιμη!
Είναι πραγματικά πολύ καλό μπράβο 👏 👍
Looney Tunes Un Mundo de Locos Juegos de rol uezr
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή τόσο πολύ που λατρεύω την ποσότητα της δημιουργικότητας. Το μόνο πρόβλημα είναι τα αναδυόμενα παράθυρα της διαφήμισης, αλλά εκτός από αυτό είναι υπέροχο
Ο λόγος που του έδωσα τρία αστέρια είναι επειδή όταν απενεργοποιώ το wifi μου εξακολουθεί να έχει διαφημίσεις.
δεν εισάγει το δέρμα στη σωστή θέση αποθήκευσης και δεν έχει επιλογή να το αλλάξει, γενικά είναι καλό, αλλά κάντε μια επιλογή αλλαγής της τοποθεσίας εισαγωγής
Πάρα πολλές διαφημίσεις και όταν ανοίγω τη συλλογή και την επιλέγω, γίνεται επαναφορά και χάνω όλα τα skin μου. Είμαι πολύ απογοητευμένος και θυμωμένος!
Υπέροχη εφαρμογή! Λίγα προβλήματα που θα αναφέρω παρακάτω, αλλά πριν φτάσω εκεί μπορώ να ρωτήσω πώς να μοιραστώ αυτήν την εφαρμογή σε άλλα άτομα; (Προβλήματα) *Το εργαλείο μάσκας αποτυγχάνει στην μπροστινή περιοχή μετά την αποθήκευση *Δύσκολα προσβάσιμα πόδια (Δοκιμάστε να προσθέσετε εργαλείο κίνησης)
δεν θα σπαταλάτε τον χρόνο σας φτιάχνοντας κάτι και θα σας κάνει να ξαναρχίσετε το παιχνίδι σας και να έχει ένα τυχαίο πλαίσιο δέρματος που δεν λέει τίποτα και κανένα δέρμα σε αυτό
Οι διαφημίσεις είναι αποκρουστικές. Πριν από την ενημέρωση ήμουν σε θέση να προσαρμόσω το δέρμα μουμε την ησυχία μου, τώρα κάθε λίγα κλικ, με πετάνε διαφήμιση μετά από διαφήμιση.
Skin Editor 3D for Minecraft Nástroje bikx
Είμαι κάπως καλός, αλλά το όνομα είναι ψεύτικο. Λέει ότι είναι 3D αλλά δεν είναι. *όπως στο να φαίνεται ρεαλιστικό*
Έχω ένα μικρό πρόβλημα. Μπορώ να δω το δέρμα που επεξεργάστηκα, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να το δουν. Έγινα μέλος ενός διακομιστή LAN. Ο παίκτης δεν μπορεί να δει το δέρμα μου εκτός από εμένα. Δεν ξέρω αν είναι σφάλμα ή κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικό. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
Η εφαρμογή είναι τελεια φτιαχνεις το σκιν σου οπως ακριβως το θες με καθε λεπτομερια και αν βαριεσαι να φτιαξεις εσυ εχει ετιμα σκιν που αν θες τα τροποποιεις κιολας επισης τα σκιν τα αποθικευεις στις φωτογραφιες σου για να εχεις τα σκιν σου ακομα και αν διαγραψεις την εφαρμογη . Άλλα πως μπορείς να φτιαξεις καπα που δν ειναι κολιμενη στο σκιν;;;;
Είναι διασκεδαστικό να φτιάχνω το δέρμα, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το εξάγω σε PE λέει ότι δεν μπορεί και πρέπει να το εξάγω στη γκαλερί.