Post by ittethligafor on Feb 16, 2022 21:57:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше ключів ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Гра класна цілька графіка не очінь
Гра класна
Гра крута графіка відстою поетому 1, я щитаю, що графіка повинна бути в іграх на максимальному рівні, і чому немає російської язики зроблять пожалуста, хоча б немножко улутшену графіку і єдине головне РУСКИЙ ЯЗИК ІЛИ УКРАЇНСЬКИЙ зараніє спасибі, спасибі, що ви не сподіваєтесь є! сложно прислухаться ко мне и зделать то что я попросіла ето для вас лутше, для вашої гри.Я сказала не так багато причин графіки та перекладу з англійської ето дуже мало для вас ето клік пальцем і готово.......
В мене воно взагалі не входило а в мене телефон ноус
Це жахливо, що навіть не почнеться, коли це було жахливо
Я люблю цю гру, але мені не подобається підвищення рівня, але ця гра настільки хороша, що мені подобається ця гра!
The Wolf Rollenspiele wyn
спочатку була гра супер.но зараз тупе дуже сильно пробував з 2х телів і все те саме,виправте гру!...
Не все зразу
Гра досить хороша, але є одна проблема, яка мене турбує. Кожного разу, коли я граю в цю гру, вона завжди відстає, і вона завжди «відключається». Причина, по якій я сказав «від’єднатися», полягає в тому, що, коли він починає сильно відставати, він виводить мене з сервера чи чого завгодно, і пише, що я відключений і потрібно перевірити свій Інтернет, навіть якщо я все ще був підключений до Інтернету. Я знаю, що відбувається, але, будь ласка, виправте це, це дійсно дратує.
The Wolf Hry na hrdiny kuc
Ну, він продовжує відключатися, коли я маю повний Wi-Fi, критична атака не працює, і він продовжує зависати
Їбанута гра в які хуйові сервери, на які ніколи не приходило розробляти, ви просто створили мусор
Дуже погана гра. Ви не отримуєте достатньо дорогоцінних каменів, щоб розблокувати навички рівня, перш ніж ви мали достатньо добре кожне оновлення та мали більше, щоб навіть оновити їх. PvP проклятий, як тільки ви досягнете рівня 34, ви будете знищені вищими рівнями, найвищий рівень, який ви можете досягти в цьому діапазоні, - це 49... Якого біса?? Вам доведеться змусити гринд в кооперативі і майже змушений заплатити, щоб насправді вбити тварин. Хіба ви не отримуєте достатньо грошей від того, що ми насправді граємо у вашу гру? Смішно!
клас
Це дійсно добре, але я не можу перейти до друзів, яких додаю, і має бути кнопка запуску
Це дивовижно і все, окрім (1) Скоріш за все потрібно видалити PVP den зцілює. PPL постійно знаходиться в третьому лігві. Мені нудно, і є затримка (2) ЧОМУ оновлення навику коштує стільки дорогоцінних каменів, це дивно!!☠︎︎!!☠︎︎
Рік тому мав старий обліковий запис і заробив 30 доларів на покупках у цій грі! Життя відбулося, і коли я повертаюся, вони НІЧОГО не роблять, щоб допомогти мені повернути його або принаймні відновити покупку. Погано для бізнесу і втратив клієнта, який платить. Хороша гра, але не варто продавати НІЧОГО заради прибутку, якщо ви не знаєте обслуговування клієнтів або бізнесу.
Оновлення жахливі, зіпсували гру, раніше можна було виконати щоденний квест 1, але потім дивіться відео, щоб прискорити час і зробити більше, цього немає, тепер надзвичайно складно підвищити рівень, якщо ви не витрачаєте гроші, розробники просто жадібні шахраї, голодні до грошей, якщо ви хочете піднятися на рівень, витрачайте гроші, кожне оновлення відбирає безкоштовну гру, замінюється функціями витрачання грошей, вони додають рожевий скін у гру, це жахливо і не має сенсу, ця гра використовує бути великим.
У цій грі є деяка реклама, гучність якої не можна контролювати, незважаючи на зменшення гучності... Я відчув це на своєму новому телефоні. Я не знаю, що робити з тією грою «evony». Це дратує
Гарна гра, мені подобається, але одна річ, якщо ви оновите карту, це буде приємно👍👍👍👍
Я ДАЮ ЛИШЕ ДВІ зірочки, ТОМУ, що ГРАФІКА ДІЙСНО ДОБРА. Гра хлипка і нереальна. Немає можливості спілкуватися з іншими виставами (добре, що не повинно бути для дітей). Не дуже весело. Це марна трата часу. НЕ НА СПРАВЖНІ ВОВКИ!!! Батьки, знайте, що в цьому є демонічні речі! Не дозволяйте своїм дітям грати в це. Я пропоную Wolf Quest, якщо натомість ваші діти хочуть грати як СПРАВЖНІ РЕАЛІСТИЧНІ вовки.
Добре, чи може у нас бути маленький компаньйон, як-от вовчиця, дракон, трекс тощо, і це буде від 20 до 500 фіолетових хрустиків, схожих на річ
Мені подобається ігровий процес, графіка досить гарна, але є дві речі, які заважають мені поставити 5 зірок..1: з’єднання погане. Я не можу насолоджуватися грою, тому що я завжди відключений від сервера.. 2: Немає різниці між статтю з точки зору розміру, тіла та обличчя..це все..Я чекаю великих покращень від цієї гри
Це дуже хороша гра, тому що ми можемо вибрати наш улюблений скін і карту, а також ми можемо полювати на великих і маленьких тварин. Тож це моя улюблена гра. Але я не можу її оновити.
Інші гравці - нуби в цій грі, вони не називають ім'я, вони не дуже допомагають альфа-вовку, але полювання легка, а деякі полювання важкі, тому я оцінюю 4 зірки, але коли ми підходимо до водоспаду, ми починаємо відставати, але все одно добре .
Brothers in Arms™ 3 Arkādes spēles swnm
The Wolf Rol Oyunu uge
Добре, але дорогоцінні камені заробити так важко
Вибачте, але я не думаю, що ця гра отримає хорошу оцінку, тим більше, що про мого друга повідомили та забанили, оскільки вона вбила сестру розробників ігор, і вона (сестра творців) повідомила про неї (мого друга) без причини, а потім вона неправдиво припускає, що мій друг повідомив про неї, але чи мені не сподобалася гра, і все, окрім того, що зробив творець, є дурними, а його сестра теж зробила щось дурне.
Чудова, просто дивовижна графіка та деталі. Хоча я хочу, щоб це було менше відставання.
Мені дуже подобається ця гра, і це дуже весело, коли у вас є друзі, тому що ви можете підійти до боса і піти ЗАРЯДИТЬСЯ, і весело спостерігати, як вони біжать
Дуже чудова гра, тільки одне. Це видалило мій обліковий запис. Я видалив гру приблизно на 4 місяці, і коли я спробував увійти в неї, сказав, що мого облікового запису не існує. Також відставання ніколи не було проблемою. Гра йшла б гладко. Зараз приблизно 4 кадри в секунду. Wth. Більше ніколи не грати, тому що я був 34 рівня
Чудовий симулятор. Мені подобається, що це дозволяє вам створювати друзів, і мені подобається, як ви отримуєте різні сили. Чудова гра вовка!
їх
The Wolf 角色扮演 buh
Крута гра але булоб краще, якщо був режик у якому можна грати без інтернету і додавати нові вовків
Ееннеенеенеенеее
Це була найкраща гра... І раптом вона виганяє мене з усіх кімнат лише через 4 чи 5 хвилин гри. Я витратив чимало грошей на цю гру, і тепер вона для мене марна. Я пробував грати в цю гру на 3 різних пристроях у трьох різних місцях Wi-Fi..... Усе з тим же результатом. Ось як я знаю, що цю проблему спричиняє програма.
Гра не запускається тому 1 зірка, довідник я оцінюю та поставлю вищу оцінку, модель телефону Lenovo A6000.
Гра хороша, я не можу поскаржитися на це, але я не задоволений відсутністю допомоги з боку розробників після того, як моєму 6-річному малюку якось вдалося зробити кілька покупок ігор, одна з яких коштувала 99,99 фунтів стерлінгів. Я отримав відшкодування за всі інші від Google Play, але вони не змогли повернути цю. Я кілька разів намагався зв’язатися з розробниками, але вони продовжують мене ігнорувати. Поки що не здається, що вони мають велику цілісність.
Це справді чудова гра! Це одна з моїх улюблених онлайн-ігор. Ця гра дуже весела, а з новими оновленнями є багато чого зробити! Мені дуже важко звикнути до цієї гри! Тож якщо ви шукаєте веселу онлайн-гру, це дуже хороший варіант
Постійно виганяє мене з кімнати. Забагато гравців. Сервер занадто перевантажений. BS