Post by ittethligafor on Feb 16, 2022 21:51:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra i grafika. Ale vadí mi, že když mě zabije nějaké zvíře, oživí mě to klidně přes půl mapy, takže než se k němu stihnu vrátit, on se uzdraví a všechno dokola je na dlouho, což pak přestane bavit
Chybí mi můj vlk, odhlásil jsem se a pak jsem nemohl najít své heslo, takže jsem ztratil lvl 54. Prosím o pomoc
Chtěla bych tam mít i rodinu ale nemuzu
Jooo
Tet jsem to stahla nevim jake to bude
Hrůza, miluju vlky
Máme mega
Je to dobré, myslím, že na rozdíl od většiny her/aplikací mají úžasnou grafiku. NĚKTEŘÍ lidé jsou docela jedovatí, ale kromě toho je to dobré. Někteří lidé jsou jako dětští predátoři, ale já jsem před nimi chránil děti. Takže pokud uvažujete o stažení tohoto, měli byste. Jen pozor na toxické lidi a dětské predátory.
Jeho grafika je SKVĚLÁ a mechanika hladká a dobře integrovaná s překážkami a podobně. Jen jedna věc.... Vlci nemají Arch - Mage síly! V žádném případě! Hodnotím 5 a upravím své hodnocení, pokud z těchto pohybů „Led/Oheň/Co ještě“ uděláte něco realistického, co říkáte na to? Také si nemůžeme vyzvednout a sníst naše jídlo! Přidejte to a ruční skokový mechanismus, prosím?
Northmark: Hour of the Wolf for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Adventure across the lands in this original role-play game!!
Dobrá hra, ale můj oblíbený vlk je timber wolf a stojí pro mě 6000 drahokamů, je to příliš mnoho, takže můžete dát timber wolf a je mi 7 let a moji rodiče mi nekoupí těch 6500 drahokamů, takže by to trvalo věčnost a oheň vlk a jed vlk a lesní vlk Miluji ty vlky opravdu bych to ocenil
Zábavná hra, kterou si zahrajete poprvé. Progresivní vyrovnávání mobů se vymklo kontrole. Hrál jsem první den králíci a krysy by měly lvl 3-5, vraťte se další den na stejné úrovni krysy 1. úrovně jsou nyní lvl 35-50. Hry mají být s postupem těžší, ale to je pobuřující. Dostal jsem se na úroveň 12 postavy a stvoření jdou téměř na úroveň 70 na mapě 1. Růst Xp také jde do nebes. Vezměte 150k xp na lvl na 10+, ale jen jako 6,5k na lvl 5, což znamená, že na lvl 30 budete potřebovat 15M na lvl.
Fajn hra ale ždyvky mě to někdy vyhodí 🙁 jinak supr
Dog Wolf Sticker by Policie České republiky - Giphy
Svaderova loď bude v přístavu Kadanu za 25 dní! A cesta nebude jednoduchá. Po cestě zažijí mnoho světlých, ale také temných časů. Stihnou to naší rytíři Kai
Super hra ale možná bych trošku zlepšil grafiku
Je to fajn hra ale nainstaluje se to dlouho, laguje se mi to a pak to začne sekat mobil🤬😡😠😱😨
Od doby před několika týdny se chyba při připojování k serveru stává tak často, i když je mé připojení v pořádku, a to se nikdy předtím nestalo, kromě případů, kdy je server mimo provoz. Často se při hraní odpojím a nemohu se vrátit zpět na server. Škoda, že to vzdávám, teď jsem to odinstaloval. Tuto hru jsem si opravdu užil, dokud trvala.
Tihle kluci jen vydělávají peníze přepínáním textur na hlavní postavu a prezentují ji jako novou hru, při čtení všech těch návrhů hráčů a špatných recenzí se cítím trochu divně. Nicméně je to stále návyková RPG hra a líbí se mi. Haha
Poslední aktualizace je krásná, ale jsou tam nějaké chyby: prázdný seznam přátel, vedle ID je kruh, který se načítá a načítá atd... Opravte to
The Tiger RPG nro
Watch The Witcher: Nightmare of the Wolf | Netflix Official Site
Mám tu hru rád, ale už mě nebaví být neustále odpojován od hry
The Wolf Rol Oyunu uge
Pořád padá
Tato hra hodně dobrá akorát mohla ta animace být lepší
Je to skvělá hra, ale dělá se tam pořád to stejný, proto nemůžu dát 5 hvězdiček.
The Wolf Rollenspiele wyn
je to skvělá hra. Nechápejte mě špatně, jakmile dosáhnete maximální úrovně 50, pak jde všechno stranou. jsem pvp hráč. jakmile jsem dosáhl 50, moji nepřátelé byli vždy nevyvážení. zabijí mě jedním zásahem a mají přes 10 až 20 tisíc zdraví. jak bych si mohl užít hru, když musím celý den sedět v kooperaci, když ostatní utrácejí peníze, aby ji zničili pro ostatní. zábava na začátku, ale ne na konci.
Tato aplikace je dobrá a úžasná. Hráči ve hře jsou však velmi hrubí a útoční. V této hře jsou také velmi populární hackeři. Proto vás prosím, abyste nepoužívali správný e-mail a heslo. Celkově je to dobrá aplikace. Do určité míry doporučím.
Grafika by mohla být trochu realističtější, ale celkově je to skvělá hra.
Můžete přidat nový herní režim nebo něco? Nová mapa a nové dovednosti jsou skvělé, ale hraní co-op a pvp se po chvíli stane nudným a opakujícím se. Taky si to nemyslíte?
Baví vás hry na hrdiny? A mohli bychom vidět, jestli je vůbec máte s kým hrát? Představte si svět, ve kterém se do „dračáku“ nebo „déendéčka“
Hra se mi líbí, je to fajn relax občas při horším připojení se seká.
iOS hra The Wolf Among Us je herního žánru adventura vydaná v roce 2013 vývojářem Telltale Games.
Chjo
Dobrá aplikace až na reklamy
Lone Wolf – hra na hrdiny od Mytago z kategorie Dárky a dekorace koupíte v e-shopu Společenské hry - hračky.
The Wolf Hry na hrdiny kuc
Není to tak snadné, jak si myslíte, zkusit to hrát na mých tabletech, ale zatím si to užívám
Hra se mi líbí, je tam spousta vzhledů, ale k získání některých potřebujete bláznivé drahokamy a někdy vás lidé budou náhodně sledovat a hra může mít tendenci být závadná, i když s reklamami není šílená 3 ⭐
grafika a vše je v pořádku, dostal jsem se na úroveň 9 byl velmi zaoblený vlk. pak jsem se zaregistroval a vše se změnilo králík se stal bojem o zabití a jak vlka zabijí 2 skunky. velmi smutné, jak po tom všichni větší predátoři zdvojnásobil počet a stal jsem se lovem
Tato hra mi zahřívá telefon jako trouba, prosím opravte tento problém!!! Nemohu se dotknout telefonu při hraní a dokonce ani po něm, protože je tak horký. Takže od této chvíle nelze hru hrát, dokud to nebude opraveno. Pokud to nakonec nevyřešíte, tak se podívám jinde a dám vám asi 2 týdny, pokud ne, odinstaluji se. Díky za váš čas.
Kubrt vs RPG: Lone Wolf: Hra na hrdiny - YouTube
Hra body žádný antihack a už jsem potaklv Pvp hráče co běhal s 0hp a nebral jsem mu žádný požkozeni....
Byla by to dobrá hra kdyby tam nešlo jen o zabíjení. Dobrá grafika a detaily, ale špatné ovládání a qesty jsou nezáživné jsou opravdu jen o tom, že zabijete nějaké zvíře... Moje představa by byla něco na styl toho ,, života" vlka... (Štěně, dospělý vlk, značkování, období říje , štěňata atd. ) Neznáte někdo takovou hru?
Zdá se mi, že ať už jsem nalevelovaný sebevíc, tak zvířata i v první mapě mají větší úroveň než měla a jsou pro mě stejně silná jako vždycky. Z toho plyne : minimální postup ve hře. Do hry se podle mého názoru musím vrazit minimálně 5000 kč aby bylo vidět že jste silnější. Když by se tohle zlepšilo třeba že bude víc questů a ze zvířat bude víc mincí na vylepšení vlka + o hodně lepší možnosti na získání kamenů pro vylepšení schopností, tak by to byla dost dobrá hra.
Hra je zábavná, ale má chyby a občas vás vykopnou. Také když bojujete s šampiony ve skupině, nezískáte vždy své drahokamy a někdy nezískáte ani body. Viděl jsem, že s tímto problémem přišli další lidé, ale neviděl jsem vaši odpověď.
Nestahujte má to v sobě viri... 😕
Mrzí mě ze to nejde.
Hra je přeplněná Indonésany mluvícími indonésky, stejně jako vývojář hry je také „Indonésan“. Také na serveru v USA se dostanete do spárů s minimálně 2 Indonésany. Přestože hra sama o sobě nedefinovala charakteristické rozdíly mezi vlčími muži a ženami, stále můžete tyto ladyboye odlišit podle jejich paranormální hry. Btw 95 % hráčů zde používá hack, dokonce i hráč Lvl 1 je vidět, jak stojí sám a ukazatel zdraví dosahuje až kolem maximálního zdraví 106 000+
Tuto hru hraji už dlouho! Opravdu jsem si to užil! Mám jedno doporučení, myslím, že potřebují přidat jiný způsob, jak vytvořit účet, než jen zadat svůj e-mail. Myslím, že uživatelské jméno a heslo by bylo skvělé! Celkově si myslím, že tato hra je návyková a opravdu ji doporučuji!
Je to dobrá hra ale bavila mě jen asi 3 hodiny.
Co sakra kluci? Hrál jsem tuto hru před lety a jen jsem si řekl, že hru navštívím. NIKDY TO NEVYPADLO TAK ŠPATNĚ. Jsem to jen já nebo je grafika z kopce. prosím aktualizujte tuto grafiku;((((